A LEGJOBB BABA ELŐKE NYOMÁBAN

A LEGJOBB BABA ELŐKE NYOMÁBAN

               


Milyen is a legjobb baba előke?Mire érdemes figyelni?


Előbb-utóbb minden kisbaba ételéből jut majd saját magára, a ruhájára és a földre is, sőt megeshet, hogy dobálózni kezd vele, vagy kipottyan a szájából. A káosz ezekben az időkben természetes és egészséges. Mindez része a kisbaba harmonikus fejlődésének. A baj az, hogy nem a legkellemesebb minden étkezés után ruhát mosni, padlót sikálni vagy falat tisztogatni. Egy zsebes szilikon előke olyan okos kis találmány, amely egyszerű és könnyen hozzáférhető módon segít ezen problémák megoldásában.


Fontos és hasznos szempontok a legjobb baba előke kiválasztásához:

- Könnyű, puha és vízlepergető anyag - Ahhoz, hogy a kisbabád az ételre koncentráljon, az előkének nem szabad zavarnia őt evés közben. Kényelmesnek és könnyűnek kell lennie. A legkényelmesebbek a puha szilikonból készült előkék. Ezenfelül a puha szilikonnak köszönhetően az előke szinte tökéletesen simul majd a kisbaba mellkasára, így segít az ételmaradékok hatékonyabb összegyűjtésében. A szilikon vízálló anyag. Etetés közben az előkében összegyűlt nyál és ételmaradék nem jut át a szilikonon, ezáltal nem hagy foltot a kisbaba ruháin, és nem áztatja el őket. 

    - Praktikus zseb - Az előke vízálló zsebe összegyűjti az ételmaradékokat, amelyek nem a kisbaba szájában landolnak.

    - Könnyen állítható gallér - Egy állítható gallérral könnyedén megtalálod a legkényelmesebb pozíciót a kisbabád számára, így az előkét akkor is használhatod, ha a babád kisgyermekké cseperedik. 

    - Kevesebb folt a ruhán - Az előkének nem csupán a zsebes része segít a rend és tisztaság megőrzésében. A szilikon előke a kisbaba nyakától a mellkasáig szépen simulva fed, a gyűjtőzseb pedig a külső részére van helyezve. A baba szájából lehulló és kicsöppenő ételmaradék közvetlenül a zsebbe esik, más esetben először az előke felső részére hull, majd azt követően a zsebes részbe. 

    - Egyszerű tisztítás, gyors száradás - A szilikon nagyon strapabíró, valamint vízálló. Az előke magas hőmérsékleteken is ellenáll és gond nélkül tisztítható mosogatógépben. Persze kézzel mosva is pillanatok alatt olyan lesz, mint új korában. Ráadásul a szilikon rögtön megszárad.

    - Könnyen összehajtható és elcsomagolható - Az előkét gond nélkül viheted magaddal, ha utazni mentek. Csak fel kell tekerned a gallérjától a zsebes rész irányába, és bármilyen táskába vagy hátizsákba becsomagolhatod. Az étkezés végén csak öblítsd le, majd néhány perces száradás után már teheted is vissza a táskába.


    Ha a felsorolt szempontok számodra is fontosak, és épp a hozzátáplálás időszakába léptek, akkor ne habozz beszerezni minőségi szilikon baba előkénk egyikét! 

    Előkék megtekintése: https://theberberis.com/collections/kiegeszito-szezon


    Vissza a blogba